prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i  antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia  officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Embargo period 2024-12-05
master's thesis
Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Čavčić, D. (2019). Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, Dalma. "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić, D. (2019). 'Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

Čavčić D. Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2019 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877

D. Čavčić, "Utjecaj različitih procesnih parametara na antibakterijsku i antioksidativnu aktivnost ekstrakata listova kadulje (Salvia officinalis L.) dobivenih ekstrakcijom superkritičnim CO2", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:930877