prikaz prve stranice dokumenta Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice  različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)
Embargo period 2026-01-24
undergraduate thesis
Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of biology

Cite this document

Božinović, I. (2020). Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, Iva. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, Iva. "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović, I. (2020). 'Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 24 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

Božinović I. Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2020 [cited 2024 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468

I. Božinović, "Antibakterijska svojstva ekstrakata pokožice različitih sorata bijelog grožđa (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:717468