Lacković, M. (2023). Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković, Monika. "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković, Monika. "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković, M. (2023). 'Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
Lacković M. Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology; 2023 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708
M. Lacković, "Utjecaj organskih supstrata na oksidacijski i antioksidacijski status presadnica povrća", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of biology, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:358708