prikaz prve stranice dokumenta Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije
Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, 2020. urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša, Marina
University of Rijeka
Faculty of Economics and Business

Cite this document

Tomiša, M. (2020). Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša, Marina. "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša, Marina. "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša, M. (2020). 'Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

Tomiša M. Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Economics and Business; 2020 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663

M. Tomiša, "Unapređenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008 i HACCP-u u poduzećima prehrambene industrije", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Economics and Business, Rijeka, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:231663