Morin, M. (2021). Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin, Martin. "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin, Martin. "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin, M. (2021). 'Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, accessed 24 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
Morin M. Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Economics and Business; 2021 [cited 2024 November 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679
M. Morin, "Oblikovanje strukture kapitala poduzeća iz djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane prije i tijekom pandemije COVID-19", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Economics and Business, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:470679