prikaz prve stranice dokumenta Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta
Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2017. urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina
University of Rijeka
Faculty of Tourism and Hospitality Management

Cite this document

Tijan, K. (2017). Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, Kristina. "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan, K. (2017). 'Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 17 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

Tijan K. Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2017 [cited 2025 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585

K. Tijan, "Oblikovanje ugostiteljske ponude prilagođene nutritivnim zahtjevima sportaša timskog sporta", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:076585