Sabljak, I. (2019). Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja (Master's thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak, Iva. "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak, Iva. "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak, I. (2019). 'Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
Sabljak I. Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja [Master's thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2019 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687
I. Sabljak, "Odgovorna potrošnja i proizvodnja hrane u funkciji održivoga razvoja", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:793687