Martinov, A. (2020). Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske
destinacije (Undergraduate thesis). Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532
Martinov, Ana. "Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske
destinacije." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532
Martinov, Ana. "Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske
destinacije." Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532
Martinov, A. (2020). 'Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske
destinacije', Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532
Martinov A. Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske
destinacije [Undergraduate thesis]. Opatija: University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management; 2020 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532
A. Martinov, "Razvojni potencijal Baranje kao enogastronomske
destinacije", Undergraduate thesis, University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, Opatija, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425532