Krklec, L. (2022). Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu odabranih vrsti iz porodice žutika, Berberidaceae, kao kiselo-baznog indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:497408
Krklec, Leticija. "Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu odabranih vrsti iz porodice žutika, Berberidaceae, kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:497408
Krklec, Leticija. "Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu odabranih vrsti iz porodice žutika, Berberidaceae, kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:497408
Krklec, L. (2022). 'Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu odabranih vrsti iz porodice žutika, Berberidaceae, kao kiselo-baznog indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 13 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:497408
Krklec L. Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu odabranih vrsti iz porodice žutika, Berberidaceae, kao kiselo-baznog indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2022 [cited 2025 January 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:497408
L. Krklec, "Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu odabranih vrsti iz porodice žutika, Berberidaceae, kao kiselo-baznog indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:497408