undergraduate thesis
Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. urn:nbn:hr:182:702719

Jozić, Rajna Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Department of Chemistry
Department of Analytical, Organic and Applied Chemistry

Cite this document

Jozić, R. M. (2022). Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719

Jozić, Rajna Marija. "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719

Jozić, Rajna Marija. "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719

Jozić, R. M. (2022). 'Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719

Jozić RM. Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2022 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719

R. M. Jozić, "Ispitivanje primjene odabranog (sup)tropskog voća kao kiselo-baznog indikatora", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:702719