Cepanec, M. (2024). Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec, Matija. "Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec, Matija. "Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec, M. (2024). 'Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, accessed 11 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
Cepanec M. Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry; 2024 [cited 2024 November 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016
M. Cepanec, "Analiza antimikrobnog učinka ekstrakta češnjaka na mikroorganizme voda različitog podrijetla", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Department of Chemistry, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:666016