master's thesis
Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline
diplomski rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. urn:nbn:hr:167:850783

Debeljak, Matea
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Debeljak, M. (2022). Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783

Debeljak, Matea. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783

Debeljak, Matea. "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783

Debeljak, M. (2022). 'Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783

Debeljak M. Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2022 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783

M. Debeljak, "Određivanje kvalitete pšeničnog brašna pomoću metode broja padanja po Hagberg-Pertenu uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:850783