master's thesis
Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline
diplomski rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. urn:nbn:hr:167:160517

Đaković, Lucija
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Đaković, L. (2022). Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković, L. (2022). 'Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 04 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković L. Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2022 [cited 2024 May 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

L. Đaković, "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517