Šušnjara, M. (2017). Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978
Šušnjara, Matea. "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978
Šušnjara, Matea. "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978
Šušnjara, M. (2017). 'Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978
Šušnjara M. Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978
M. Šušnjara, "Utjecaj temperature i vremena miješanja te vremena skladištenja na oksidacijsku stabilnost maslinova ulja dobivenog iz plodova masline sorte oblica : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:640978