undergraduate thesis
Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka
završni rad
Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić, Sara
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Barbarić, S. (2017). Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić, Sara. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić, Sara. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić, S. (2017). 'Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 04 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić S. Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2024 November 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

S. Barbarić, "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622