Smoljo, M. (2018). Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748
Smoljo, Marina. "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748
Smoljo, Marina. "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748
Smoljo, M. (2018). 'Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748
Smoljo M. Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748
M. Smoljo, "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748