Parčina, A. (2019). Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad (Master's thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina, Antonija. "Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina, Antonija. "Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad." Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina, A. (2019). 'Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad', Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
Parčina A. Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad [Master's thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2019 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132
A. Parčina, "Određivanje sposobnosti hvatanja superoksid anion radikala hidrolata odabranih biljaka pomoću ksantin/ksantin-oksidaza metode : diplomski rad", Master's thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:125132