Čimbora, D. (2022). Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije (Master's thesis). Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora, Dora. "Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora, Dora. "Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije." Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora, D. (2022). 'Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije', Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
Čimbora D. Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije [Master's thesis]. Rijeka: University of Rijeka, Faculty of Medicine; 2022 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613
D. Čimbora, "Prisutnost sulfitreducirajućih klostridija u gotovim jelima prikupljenim u restoranima na području Primorsko-goranske županije", Master's thesis, University of Rijeka, Faculty of Medicine, Rijeka, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:653613