doctoral thesis
Utjecaj konzumacije jaja obogaćenih funkcionalnim sastojcima na endotelnu funkciju i razinu oksidativnog stresa kod zdravih mladih ispitanika – Randomizirani kontrolirani pokus
Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2023. urn:nbn:hr:152:401653

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Medicine Osijek

Cite this document

Šušnjara, P. (2023). Utjecaj konzumacije jaja obogaćenih funkcionalnim sastojcima na endotelnu funkciju i razinu oksidativnog stresa kod zdravih mladih ispitanika – Randomizirani kontrolirani pokus (Doctoral thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401653

Šušnjara, Petar. "Utjecaj konzumacije jaja obogaćenih funkcionalnim sastojcima na endotelnu funkciju i razinu oksidativnog stresa kod zdravih mladih ispitanika – Randomizirani kontrolirani pokus." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401653

Šušnjara, Petar. "Utjecaj konzumacije jaja obogaćenih funkcionalnim sastojcima na endotelnu funkciju i razinu oksidativnog stresa kod zdravih mladih ispitanika – Randomizirani kontrolirani pokus." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401653

Šušnjara, P. (2023). 'Utjecaj konzumacije jaja obogaćenih funkcionalnim sastojcima na endotelnu funkciju i razinu oksidativnog stresa kod zdravih mladih ispitanika – Randomizirani kontrolirani pokus', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401653

Šušnjara P. Utjecaj konzumacije jaja obogaćenih funkcionalnim sastojcima na endotelnu funkciju i razinu oksidativnog stresa kod zdravih mladih ispitanika – Randomizirani kontrolirani pokus [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2023 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401653

P. Šušnjara, "Utjecaj konzumacije jaja obogaćenih funkcionalnim sastojcima na endotelnu funkciju i razinu oksidativnog stresa kod zdravih mladih ispitanika – Randomizirani kontrolirani pokus", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:401653