Meščić, G. (2017). Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475
Meščić, Gordana. "Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475
Meščić, Gordana. "Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475
Meščić, G. (2017). 'Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475
Meščić G. Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek; 2017 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475
G. Meščić, "Utjecaj kratkotrajnog unosa visokog prehrambenog unosa kuhinjske soli na dinamiku subpopulacija leukocita u krvi štakora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Medicine Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:152:601475