prikaz prve stranice dokumenta Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u  jažicama
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama
Split: University of Split, 2020. urn:nbn:hr:226:158641

Meić, Melita
University of Split
University Department of Marine Studies

Cite this document

Meić, M. (2020). Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama (Master's thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641

Meić, Melita. "Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641

Meić, Melita. "Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641

Meić, M. (2020). 'Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama', Master's thesis, University of Split, accessed 25 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641

Meić M. Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama [Master's thesis]. Split: University of Split; 2020 [cited 2024 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641

M. Meić, "Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama", Master's thesis, University of Split, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641