prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na  antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:975443

Kiš, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Kiš, M. (2012). Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975443

Kiš, Maja. "Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975443

Kiš, Maja. "Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975443

Kiš, M. (2012). 'Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975443

Kiš M. Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 July 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975443

M. Kiš, "Utjecaj mliječno-kisele fermentacije na antimikrobnu i antioksidativnu aktivnost kiselog tijesta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975443