prikaz prve stranice dokumenta Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, Bojana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Banjeglav, B. (2012). Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, B. (2012). 'Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav B. Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

B. Banjeglav, "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919