prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:130372

Drmić, Helena
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products

Cite this document

Drmić, H. (2012). Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić, Helena. "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić, Helena. "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić, H. (2012). 'Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

Drmić H. Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 November 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372

H. Drmić, "Utjecaj tromjesečnog odležavanja na polifenolni sastav i reološka svojstva čokoladnih likera", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130372