prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. urn:nbn:hr:159:697096

Kunštek, Sandra
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Biochemistry

Cite this document

Kunštek, S. (2012). Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:697096

Kunštek, Sandra. "Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:697096

Kunštek, Sandra. "Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:697096

Kunštek, S. (2012). 'Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:697096

Kunštek S. Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 July 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:697096

S. Kunštek, "Ispitivanje povezanosti proteolitičkog procesiranja i načina ugradnje proteina Scw10p u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:697096