master's thesis
Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. urn:nbn:hr:159:795900

Obradović, Dragana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Obradović, D. (2016). Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900

Obradović, Dragana. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900

Obradović, Dragana. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900

Obradović, D. (2016). 'Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 02 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900

Obradović D. Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2025 January 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900

D. Obradović, "Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900