Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. urn:nbn:hr:159:795900
Obradović, Dragana
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Obradović, D. (2016). Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900
Obradović, Dragana. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900
Obradović, Dragana. "Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900
Obradović, D. (2016). 'Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900
Obradović D. Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900
D. Obradović, "Izolacija bioaktivnih spojeva iz stevije (Stevia rebaudiana Bertoni) primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima pri povišenom tlaku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795900