prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:959363

Čiković, Igor
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Čiković, I. (2011). Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363

Čiković, Igor. "Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363

Čiković, Igor. "Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363

Čiković, I. (2011). 'Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363

Čiković I. Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 December 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363

I. Čiković, "Utjecaj različitih lioprotektora na funkcionalna svojstva liofiliziranih probiotičkih bakterija", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:959363