prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, Igor
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Cereal Chemistry and Technology

Cite this document

Jankec, I. (2011). Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, Igor. "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec, I. (2011). 'Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 12 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

Jankec I. Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219

I. Jankec, "Utjecaj dodataka mljevenih sjemenki lana na povećanje kvalitete ekstrudiranog snack proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:450219