prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, Sanda
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Topolovac, S. (2011). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, Sanda. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, Sanda. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac, S. (2011). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

Topolovac S. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2025 January 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655

S. Topolovac, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijske aktivnosti različitih vrsta meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819655