prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje"
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje"
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:856228

Vuglešić, Nikolina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Vuglešić, N. (2011). Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje" (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856228

Vuglešić, Nikolina. "Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856228

Vuglešić, Nikolina. "Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje"." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856228

Vuglešić, N. (2011). 'Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje"', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856228

Vuglešić N. Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje" [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 December 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856228

N. Vuglešić, "Mikrobiološka kvaliteta vode sa izvora na području Parka prirode "Žumberak- Samoborsko gorje"", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:856228