prikaz prve stranice dokumenta Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, Biserka
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Žerjav, B. (2011). Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav, B. (2011). 'Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

Žerjav B. Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 May 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829

B. Žerjav, "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829