Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:011829
Žerjav, Biserka
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Žerjav, B. (2011). Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829
Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829
Žerjav, Biserka. "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829
Žerjav, B. (2011). 'Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829
Žerjav B. Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 November 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829
B. Žerjav, "Simultana primjena UV-VIS spektrometrije i tekućinske kromatografije visoke učinkovitosti u istraživanju toplinske degradacije djevičanskog maslinovog ulja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:011829