Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:348177
Topić, Ivana
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology
Topić, I. (2011). Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, Ivana. "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić, I. (2011). 'Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
Topić I. Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 July 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177
I. Topić, "Preživljavanje dominantne mikroflore iz kobasica od konjskog mjesa u crijevnom traktu miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:348177