Utjecaj ionskih tekućina na proliferaciju i morfološke promjene CCO stanica
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. urn:nbn:hr:159:656638
Cmrečnjak, Melita
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cmrečnjak, M. (2011). Utjecaj ionskih tekućina na proliferaciju i morfološke promjene CCO stanica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656638
Cmrečnjak, Melita. "Utjecaj ionskih tekućina na proliferaciju i morfološke promjene CCO stanica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656638
Cmrečnjak, Melita. "Utjecaj ionskih tekućina na proliferaciju i morfološke promjene CCO stanica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656638
Cmrečnjak, M. (2011). 'Utjecaj ionskih tekućina na proliferaciju i morfološke promjene CCO stanica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656638
Cmrečnjak M. Utjecaj ionskih tekućina na proliferaciju i morfološke promjene CCO stanica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 August 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656638
M. Cmrečnjak, "Utjecaj ionskih tekućina na proliferaciju i morfološke promjene CCO stanica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656638