prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Dolenec, M. (2010). Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec, Martina. "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec, Martina. "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec, M. (2010). 'Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

Dolenec M. Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973

M. Dolenec, "Utjecaj antioksidacijskog kapaciteta različitih vrsta aromatskog bilja", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:174973