Burcar, D. (2017). Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar, Dea. "Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar, Dea. "Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar, D. (2017). 'Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
Burcar D. Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423
D. Burcar, "Određivanje mehaničke čvrstoće biofilmova sa različitim udjelom pektina", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:590423