Turk, M. (2016). Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk, Martina. "Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk, Martina. "Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk, M. (2016). 'Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk M. Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 July 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
M. Turk, "Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986