Uloga površinskih proteina tijekom preživljavanja probiotičkih sojeva u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:914077
Jakša, Ivona
University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Jakša, I. (2015). Uloga površinskih proteina tijekom preživljavanja probiotičkih sojeva u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914077
Jakša, Ivona. "Uloga površinskih proteina tijekom preživljavanja probiotičkih sojeva u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914077
Jakša, Ivona. "Uloga površinskih proteina tijekom preživljavanja probiotičkih sojeva u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914077
Jakša, I. (2015). 'Uloga površinskih proteina tijekom preživljavanja probiotičkih sojeva u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914077
Jakša I. Uloga površinskih proteina tijekom preživljavanja probiotičkih sojeva u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914077
I. Jakša, "Uloga površinskih proteina tijekom preživljavanja probiotičkih sojeva u simuliranim uvjetima gastrointestinalnog trakta", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914077