undergraduate thesis
Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, Nika
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Mihalj, N. (2017). Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, Nika. "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj, N. (2017). 'Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 August 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

Mihalj N. Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 August 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922

N. Mihalj, "Nutritivna vrijednost i antioksidacijska svojstva gljive Amanita caesarea u različitim stadijima zrelosti plodnih tijela", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:659922