prikaz prve stranice dokumenta Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:248614

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Dobrinčić, A. (2015). Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614

Dobrinčić, Ana. "Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614

Dobrinčić, Ana. "Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614

Dobrinčić, A. (2015). 'Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614

Dobrinčić A. Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 June 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614

A. Dobrinčić, "Određivanje fizikalnih svojstava sredstava za zgušnjavanje i njihov učinak u voćnim nadjevima", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:248614