master's thesis
Učinak ekstrakata ružmarina i maslačka na promjenu adhezije mikroflore i patogena za epitelne stanice jezika
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. urn:nbn:hr:159:480620

Čučković, Florentina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biology and Microbial Genetics

Cite this document

Čučković, F. (2017). Učinak ekstrakata ružmarina i maslačka na promjenu adhezije mikroflore i patogena za epitelne stanice jezika (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480620

Čučković, Florentina. "Učinak ekstrakata ružmarina i maslačka na promjenu adhezije mikroflore i patogena za epitelne stanice jezika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480620

Čučković, Florentina. "Učinak ekstrakata ružmarina i maslačka na promjenu adhezije mikroflore i patogena za epitelne stanice jezika." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480620

Čučković, F. (2017). 'Učinak ekstrakata ružmarina i maslačka na promjenu adhezije mikroflore i patogena za epitelne stanice jezika', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480620

Čučković F. Učinak ekstrakata ružmarina i maslačka na promjenu adhezije mikroflore i patogena za epitelne stanice jezika [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2017 [cited 2024 July 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480620

F. Čučković, "Učinak ekstrakata ružmarina i maslačka na promjenu adhezije mikroflore i patogena za epitelne stanice jezika", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:480620