Kelšin, K. (2016). Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798309
Kelšin, Karla. "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798309
Kelšin, Karla. "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798309
Kelšin, K. (2016). 'Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798309
Kelšin K. Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2025 January 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798309
K. Kelšin, "Optimizacija ekstrakcije polifenolnih spojeva iz pokožice komine grožđa Cabernet sauvignon primjenom mikrovalova", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798309