Velić, N. (2010). Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573
Velić, Natalija. "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573
Velić, Natalija. "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573
Velić, N. (2010). 'Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 16 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573
Velić N. Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 November 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573
N. Velić, "Razvoj novog tipa osjetila za dušikov(I) oksid i primjena za praćenje procesa denitrifikacije", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:586573