prikaz prve stranice dokumenta Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. urn:nbn:hr:159:727833

University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Dujmić, F. (2015). Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, Filip. "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić, F. (2015). 'Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

Dujmić F. Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2024 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833

F. Dujmić, "Ultrazvukom potpomognuta ekstrakcija biološki aktivnih sastojaka iz taloga crnih vina", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:727833