prikaz prve stranice dokumenta Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:384567

Jurić, Mia
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Jurić, M. (2014). Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:384567

Jurić, Mia. "Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:384567

Jurić, Mia. "Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:384567

Jurić, M. (2014). 'Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:384567

Jurić M. Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:384567

M. Jurić, "Postupak registracije zaštićenog oznake zemljopisnog podrijetla dalmatinskog pršuta", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:384567