prikaz prve stranice dokumenta Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec, Gordana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Merkaš Poslončec, G. (2014). Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji (Professional thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec, Gordana. "Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec, Gordana. "Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji." Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec, G. (2014). 'Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji', Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 26 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

Merkaš Poslončec G. Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji [Professional thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2014 [cited 2024 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256

G. Merkaš Poslončec, "Mikrobiološki pokazatelji ispravnosti i kakvoće vode na izvorištima u Krapinsko-zagorskoj županiji", Professional thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005256