Voučko, B. (2018). Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:002053
Voučko, Bojana. "Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:002053
Voučko, Bojana. "Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti." Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:002053
Voučko, B. (2018). 'Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti', Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:002053
Voučko B. Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:002053
B. Voučko, "Primjena nusproizvoda prehrambene industrije i inovativnih tehnologija u razvoju pekarskih proizvoda za oboljele od celijakije i šećerne bolesti", Doctoral thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:002053