University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology
Pehar, I. (2018). Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar, Isabela. "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar, I. (2018). 'Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
Pehar I. Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 December 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923
I. Pehar, "Detekcija kvasaca iz roda Brettanomyces i njihov utjecaj u biotehnološkoj industrijskoj proizvodnji alkoholnih pića i bioetanola", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604923