undergraduate thesis
Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora
Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. urn:nbn:hr:159:656107

Đukić, Darija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering

Cite this document

Đukić, D. (2018). Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107

Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107

Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107

Đukić, D. (2018). 'Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107

Đukić D. Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107

D. Đukić, "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107