Đukić, D. (2018). Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, Darija. "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić, D. (2018). 'Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
Đukić D. Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2018 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107
D. Đukić, "Optimiranje procesa ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz biljnih izvora", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:656107