Negovec, K. (2015). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec, Katarina. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec, K. (2015). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
Negovec K. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2015 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843
K. Negovec, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na udio steviol glikozida iz lista stevije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:160843