Lukač, M. (2016). Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač, Magi. "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač, Magi. "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač, M. (2016). 'Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
Lukač M. Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094
M. Lukač, "Utjecaj dodatka limunske kiseline na funkcionalna svojstva tekućih pasteriziranih jaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989094